Laatste Update: 3 Mei '20:>>


Update: 27 Apr.'20. >>

Hallo allemaal, hoop dat iedereen en zijn /haar familie nog in een goede gezondheid verkeren. Hierbij nog een laatste Update. Wij mogen onder strenge controle weer voorzichtig starten met de trainingen vanaf Woe. 29 April '20. Let wel! Het betreft een buitentraining op een toegewezen locatie van de gemeente Borne. (over Delden is tot nu toe nog niets bekend). En dan ook alleen voor de leeftijdsgroepen t/m 12 jr. en jeugd 13 t/m 18 jr. Verder moeten deze groepen gescheiden van elkaar trainen. Ik ben nog in overleg met de Gemeente Borne over de precieze locatie. Maar mijn voorkeur gaat naar het grasveld bij de SUTU-wall op de Bornse Maten. En hopelijk kunnen we de eerste start maken op Woensdag 29 April '20 tussen 18.00 - 20.00 u. Maar daarover laat ik jullie weten via onze Groepsapp. (zit je hier nog niet in, laat het dan zo snel mogelijk weten via mobile, e-mail. dan zorg ik dat je toegevoegd wordt) . Voorlopig even tot zover, maar lees even het Protocol via de link hieronder.

https://www.taekwondobond.nl/wp-content/uploads/2020/04/Protocol-verantwoord-sporten-kinderen-tm-12-jaar-en-jeugd-13-tm-18-jaar-.pdf

Groetjes en blijf gezond, Martin Simon


8-4-'20: IN HET KADER VAN HET WEREN/BEPERKEN VAN DE CORONA VIRUS, ZIJN DE TRAININGEN TOT 1 JUNI '20 OPGESCHORT.

(Bron: TaekwondoBond Nederland + noc/nsf)

Zie Agenda // (nieuw) Gastenboek...laat een berichtje achter als je hier bent geweest // <<


(8-4-'20) Hallo Allemaal,

Helaas duurt het allemaal wat langer dan in eerste instantie gepland was, voordat wij weer onze geliefde Taekwondosport kunnen beoefenen. Zoals het er nu uitziet zal het Corona Virus nog wel een tijdje heersen. Hopelijk niet te lang! En als we ons aan de gestelde maatregelen houden, 1,5 meter afstand houden en vaak je handen wassen en veel binnen blijven, dan zouden we hoogstwaarschijnlijk weer in Juni 2020 kunnen beginnen. Maar we zullen nog even op toestemming moeten afwachten van hogerhand. Ondertussen laat maar wat van je horen via onze Groeps Whatsapp. Tot dan hoop ik dat ik jullie weer terug zie. Dus bij deze houd vol en blijf fit en gezond! Ook voor je naaste familie.

Met sportieve groet, Martin SimonTaekwondo Simon 2005 - 2020

Info volgt

Info volgt

Leeg tekstblok
 

Info volgt

Leeg tekstblok
 

Info volgt

Leeg tekstblok
 

Info volgt

Leeg tekstblok
 
Leeg tekstblok
Leeg tekstblok
Leeg tekstblok
Leeg tekstblok